Descargar EBOOK Vuit segles de poesia catalana autor JOSEP MARIA CASTELLET gratis online


Descargar EBOOK Vuit segles de poesia catalana autor JOSEP MARIA CASTELLET gratis online Título Del Libro: Vuit segles de poesia catalana
El autor del libro: JOSEP MARIA CASTELLET
El editor: EDICIONS 62
ISBN 13: 9788429756029
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 356 Kb
Cargado: 2952 veces
Calificaciones del lector: 5.3
La calidad de la: Escaneo
So: Win 8, Win 10, Win XP, Win 7
Ilustración: No

Read full description of the books:Aquesta nova antologia, Vuit segles de poesia catalana, és el resultat del treball conjunt que Josep Maria Castellet i Joaquim Molas han portat a terme al llarg dels anys. Han passat més de tres dècades des de la primera edició bilingüe de Ocho siglos de poesía catalana (1969) i la posterior Antologia general de la poesia catalana (1979), que oferien per primera vegada una versió sumària i representativa de la poesia catalana de tots els temps.
Vet aquí ara recollits en un sol volum els millors versos de la poesia catalana, els poemes que constitueixen el cànon de la nostra literatura: des de Ramon Llull (segle XIII) fins a Joan Brossa i Vicent Andrés Estellés (segle XX), passant per les grans figures del Segle d’Or (Andreu Febrer, Jordi de Sant Jordi, Ausiàs March, Joan Roís de Corella), de l’època de la decadència (Pere Serafí, Francesc Vicenç Garcia, Francesc Fontanella), de la Renaixença (Rubió i Ors, Llorente, Verdaguer, Guimerà, Costa i Llobera, Maragall) i del segle XX (Carner, Riba, Salvat-Papasseit, Foix, Vinyoli, Ferrater, Espriu). Per primera vegada, aquesta nova edició s’enriqueix, amb un índex analític de procedència dels textos que ajudarà els lectors a aprofundir en la nostra tradició literària. Definitivament, una antologia imprescindible que recull en un sol volum els millors poemes de la literatura catalana de tots els temps, els versos que cap lector del nostre país no pot ignorar.


El autor es JOSEP MARIA CASTELLET escribió un interesante libro titulado Vuit segles de poesia catalana. El libro de la publicó la editorial EDICIONS 62, y en este momento por el libro de Vuit segles de poesia catalana PDF ISBN (9788429756029) es necesario pagar 27.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Vuit segles de poesia catalana EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JOSEP MARIA CASTELLET, que te pueden gustar, igual que el libro de Vuit segles de poesia catalana EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Vuit segles de poesia catalana EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Vuit segles de poesia catalana PDF
Descargar en ERUB Vuit segles de poesia catalana PDF
Descargar en DOC Vuit segles de poesia catalana PDF
Descargar en TXT Vuit segles de poesia catalana PDFReseñas de libro Vuit segles de poesia catalana


Samuel

Una obra de arte! Una obra de arte! Una obra de arte! Es tan terrible,profunda e interesante libro,пробивающая a temblar!

Jorge

De una sola vez

Maria

Es necesario leer cada

Iker

el teléfono tiene que conducir para proteger contra los robots he introducido el teléfono y descargado sin necesidad de registro

Marina

Un libro que ha gustado mucho!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Vuit segles de poesia catalana autor JOSEP MARIA CASTELLET gratis online

PDF: vuit-segles-de-poesia-catalana.pdf Vuit segles de poesia catalana PDF
ERUB: vuit-segles-de-poesia-catalana.epub Vuit segles de poesia catalana ERUB
DOC: vuit-segles-de-poesia-catalana.doc Vuit segles de poesia catalana DOC
TXT: vuit-segles-de-poesia-catalana.txt Vuit segles de poesia catalana TXT