Descargar EBOOK Josep mila autor FRANCESC ROMA gratis online


Descargar EBOOK Josep mila autor FRANCESC ROMA gratis online Título Del Libro: Josep mila
El autor del libro: FRANCESC ROMA
El editor: COSSETANIA
ISBN 13: 9788497913348
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 3.64 Mb
Cargado: 2767 veces
Calificaciones del lector: 7.9
La calidad de la: Escaneado 900 DPI
So: Win 8, Win 10, Win XP, Win 7
Ilustración: No

Read full description of the books:Josep Milà va desenvolupar la seva carrera excursionista en els anys més foscos del franquisme, quan la pràctica d’aquesta activitat adquiria un caràcter polític força marcat. Represaliat pel règim per expressar el seu sentiment catalanista dalt dels cims del Pirineu, va seguir sortint a la muntanya fins i tot en contra de la prohibició d’algunes institucions. El context excursionista en què va viure li va impedir tenir una gran carrera esportiva, però ja de gran va poder dur a la pràctica alguns dels seus somnis. En aquest llibre explica en primera persona la seva vida excursionista, amb un llenguatge planer, tal com l’ha sentida, en converses mantingudes a casa seva. És, sens dubte, un document històric prou important per formar part d’aquesta història dels pioners excursionistes a Catalunya.
Francesc Roma (Sant Martí de Centelles, 1963) va estudiar història contemporània i sociologia. A principis dels anys noranta va començar a investigar la història de l’excursionisme a Catalunya i després va seguir amb l’estudi de la muntanya des del punt de vista de la nova geografia cultural. En el transcurs d’aquesta recerca va doctorar-se en geografia, primer a la Universitat Autònoma de Barcelona i després a l’École des Hautes Études en Sciences Sociales de París. De les seves darreres publicacions cal destacar Salvador Llobet i Reverter: la geografia entre ciència i passió (2000); Els Pirineus maleïts. Natura, cultura i economia moral en les societats dites tradicionals (2000); Aproximació a la història de l’excursionisme terrassenc (2001); Llegendes de la natura (2002), El paradís indicible. La representació de Montserrat a l’edat moderna (2002), Del Paradís a la Nació. La muntanya a Catalunya. Segles XV-XX (2004), El Montseny. 50 itineraris a peu (2004); Montserrat. Les 32 millors excursions i vies ferrades (2006) i Josep Milà. L’amor a la muntanya neix fins i tot en temps de guerra (2008). <


El autor es FRANCESC ROMA escribió un interesante libro titulado Josep mila. El libro de la publicó la editorial COSSETANIA, y en este momento por el libro de Josep mila PDF ISBN (9788497913348) es necesario pagar 9.80 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Josep mila EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor FRANCESC ROMA, que te pueden gustar, igual que el libro de Josep mila EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Josep mila EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Josep mila PDF
Descargar en ERUB Josep mila PDF
Descargar en DOC Josep mila PDF
Descargar en TXT Josep mila PDFReseñas de libro Josep mila


Daniel

La raya penetrante libro.

Iker

Se lee en un suspiro.

Rocio

estoy absolutamente de nada, no entendía del libro

Marcos

Ordinario de una sola vez en el libro, pero es interesante

Aitana

Un libro que ha gustado mucho!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Josep mila autor FRANCESC ROMA gratis online

PDF: josep-mila.pdf Josep mila PDF
ERUB: josep-mila.epub Josep mila ERUB
DOC: josep-mila.doc Josep mila DOC
TXT: josep-mila.txt Josep mila TXT