Descargar EBOOK Administracio publica i valors autor FRANCISCO LONGO gratis online


Descargar EBOOK Administracio publica i valors autor FRANCISCO LONGO gratis online Título Del Libro: Administracio publica i valors
El autor del libro: FRANCISCO LONGO
El editor: BARCINO
ISBN 13: 9788472269743
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 12.67 Mb
Cargado: 1722 veces
Calificaciones del lector: 7.6
La calidad de la: Escaneado 900 DPI
So: Win 8, Win 10, Win XP, Win 7
Ilustración:

Read full description of the books:En el context d’una dura crisi econòmica i una profunda crisi institucional, cal replantejar i actualitzar el discurs ètic tradicional en l’administració pública Actualment, s’ha arribat a un punt en el qual els ciutadans ja no creuen que l’Administració pública i els valors puguin encara anar agafats de la mà. L’afebliment de la confiança de la ciutadania tant en les seves entitats administratives com en els seus representants és cada dia més fort. En aquest llibre es plantegen d’un costat els motius d’aquesta situació i de l’altre diverses eines i mecanismes per tornar a lligar els valors i l’administració pública i la governança. Administració pública i valors presenta els diversos sistemes de control i de sanció i les pràctiques que se’n fan tant a nivell nacional com internacional, les polítiques de recursos humans i els valors de la UE, les infraestructures ètiques d’arreu d’Europa i unes conclusions i reflexions finals sobre cada un dels temes tractats. Francisco Longo és professor a la Universitat Ramon Llull. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, les seves àrees d’interès són la gestió pública, la gestió estratègica de recursos humans i el govern local. És membre del Comitè d’Experts en Administració Pública de les Nacions Unides i ha assessorat diversos governs i administracions públiques com el govern d’Espanya, el govern basc o el govern català. Adrià Albareda (Barcelona, 1985) és investigador de l’Institut de Governança i Direcció Pública d’ESADE. Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració (UAB) i màster en Relacions Internacionals (IBEI). Ha publicat articles sobre el funcionament de xarxes reguladores de la UE i un llibre sobre els models de governança de les addiccions a Europa. El seu interès se centra en la relació entre món públic i privat, el rol dels grups d’interès i els seus efectes sobre la qualitat i la legitimitat de les polítiques públiques.


El autor es FRANCISCO LONGO escribió un interesante libro titulado Administracio publica i valors. El libro de la publicó la editorial BARCINO, y en este momento por el libro de Administracio publica i valors PDF ISBN (9788472269743) es necesario pagar 20.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Administracio publica i valors EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor FRANCISCO LONGO, que te pueden gustar, igual que el libro de Administracio publica i valors EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Administracio publica i valors EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Administracio publica i valors PDF
Descargar en ERUB Administracio publica i valors PDF
Descargar en DOC Administracio publica i valors PDF
Descargar en TXT Administracio publica i valors PDFReseñas de libro Administracio publica i valors


Alejandro

A la lectura sin duda lo RECOMIENDO!!!

Mario

yo no era capaz de entender de libros

Ana

Es uno de mis preferidos

Izan

Tengo este libro en las manos y me siento tan feliz )

Elena

Acogedor libro que nos enseña a ver cosas de menor importancia, la felicidad en las pequeñas cosas!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Administracio publica i valors autor FRANCISCO LONGO gratis online

PDF: administracio-publica-i-valors.pdf Administracio publica i valors PDF
ERUB: administracio-publica-i-valors.epub Administracio publica i valors ERUB
DOC: administracio-publica-i-valors.doc Administracio publica i valors DOC
TXT: administracio-publica-i-valors.txt Administracio publica i valors TXT