Descargar EBOOK Autobiografies, memories i autoficcions autor VV.AA. gratis online


Descargar EBOOK Autobiografies, memories i autoficcions autor VV.AA. gratis online Título Del Libro: Autobiografies, memories i autoficcions
El autor del libro: VV.AA.
El editor: AFERS
ISBN 13: 9788492542543
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 9.35 Mb
Cargado: 2072 veces
Calificaciones del lector: 4.3
La calidad de la: Escaneado 300 DPI
So: Windows8, Windows Vista, Windows8, Windows7
Ilustración: No

Read full description of the books:La literatura memorialística, que fins no fa massa ocupava un lloc subsidiari dintre del panorama literari general, ha anat a poc a poc revertint aquesta situació. De fet, un dels fenòmens més interessants dins del panorama de la literatura catalana recent ha estat lauge de lanomenada literatura del jo. Memòries, autobiografies, biografies, epistolaris, i diaris han anat fent-se un racó en les llibreries, i han aproximat una mica més les lletres catalanes cap a aquesta normalitat que, segons Josep Pla, passa necessàriament per lexistència duna prosa no ficcional solvent. En aquest volum es congreguen algunes de les veus més significatives dels estudis sobre literatura autobiogràfica, centrada en aquest cas en les memòries, les autobiografies i aquest gènere que és lautoficció. Així, per citar-ne sols algunes deles més rellevants, en la part dedicada a les memòries i autobiografies hi trobem aportacions sobre lobra fundacional de Michel de Montaigne, ledició memorialística de lAbadia de Montserrat, les característiques de lescriptor de memòries o les memòries —induïdes— de Pompeu Fabra. La secció dedicada a lautoficció sobre amb un il·luminador text sobre la genealogia del concepte. Des que Serge Doubrovsky donà el 1977 carta de naturalització a aquesta hibridació genuïnament postmoderna de lautobiografia i la ficció, la seua feliç fórmula no ha fet sinó guanyar adeptes, fins a convertir-se en un fecund lloc de trobada per als estudis de la literatura del jo. Completen aquest segon apartat una sèrie darticles que exploren aquest territori quasi verge, tot fent parada en lobra de Ferran Torrent, Josep Lozano, Pere Gimferrer, Ignasi Mora o Empar Moliner, entre daltres.


El autor es VV.AA. escribió un interesante libro titulado Autobiografies, memories i autoficcions. El libro de la publicó la editorial AFERS, y en este momento por el libro de Autobiografies, memories i autoficcions PDF ISBN (9788492542543) es necesario pagar 29.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Autobiografies, memories i autoficcions EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor VV.AA., que te pueden gustar, igual que el libro de Autobiografies, memories i autoficcions EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Autobiografies, memories i autoficcions EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Autobiografies, memories i autoficcions PDF
Descargar en ERUB Autobiografies, memories i autoficcions PDF
Descargar en DOC Autobiografies, memories i autoficcions PDF
Descargar en TXT Autobiografies, memories i autoficcions PDFReseñas de libro Autobiografies, memories i autoficcions


Miguel

Es difícil para mí llamar a este libro "best seller", pero leer es interesante.

Ruben

el libro provocó sentimientos encontrados en los!

Marina

no ha gustado de este libro

Raul

Este libro te hará estremecer, disfrutar y cambiar la mirada en este mundo loco

Noa

Ordinario de una sola vez en el libro, pero es interesante
Añadir comentario
Descargar EBOOK Autobiografies, memories i autoficcions autor VV.AA. gratis online

PDF: autobiografies-memories-i-autoficcions.pdf Autobiografies, memories i autoficcions PDF
ERUB: autobiografies-memories-i-autoficcions.epub Autobiografies, memories i autoficcions ERUB
DOC: autobiografies-memories-i-autoficcions.doc Autobiografies, memories i autoficcions DOC
TXT: autobiografies-memories-i-autoficcions.txt Autobiografies, memories i autoficcions TXT