Descargar EBOOK Maria aurelia capmany: escriure la vida en femeni autor MONTSERRAT PALAU gratis online


Descargar EBOOK Maria aurelia capmany: escriure la vida en femeni autor MONTSERRAT PALAU gratis online Título Del Libro: Maria aurelia capmany: escriure la vida en femeni
El autor del libro: MONTSERRAT PALAU
El editor: AROLA
ISBN 13: 9788492408436
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 9.77 Mb
Cargado: 1688 veces
Calificaciones del lector: 3.8
La calidad de la: Las Paginas Escaneadas
So: Win 8, Win 10, Win XP, Win 7
Ilustración:

Read full description of the books:



Una de les veus més sòlides i coherents de la història cultural catalana en la segona meitat del segle XX, tot i que heterodoxa, fou la de Maria Aurèlia Capmany (Barcelona, 1918-1991). Marcada profundament, més que per la guerra, per la victòria franquista i la repressió de la dictadura, Maria Aurèlia Capmany fou una autora literària que va diversificar els seus esforços en molts de gèneres —narrativa, teatre, traduccions, assaigs, guions radiofònics i cinematogràfics, articles periodístics, conferències— adaptant-se a tot tipus de canals de transmissió d’idees. Compromesa, a més, amb el seu temps i amb la defensa de les llibertats individuals i col·lectives, amb un tarannà polèmic, va esdevenir una figura cabdal en el pensament intel·lectual de la cultura catalana de postguerra.
Maria Aurèlia Capmany fou una dona, catalana, lletraferida, lúcida i impertinent. Un resum simple de la trajectòria personal i intel·lectual i, alhora, ben complex. Els temes sobre els quals va investigar i escriure s’emmarquen en aquestes coordenades: la consciència del seu gènere de dona i de la seva nacionalitat catalana; lletraferida amb un important bagatge intel·lectual; que abordava les qüestions amb lucidesa, propagant o construint teories i opinions amb certa impertinència, perquè, justament, es decantà per aspectes progressistes en el seu temps i per trencar motllos i reivindicar un nou ordre. Entre totes aquestes aportacions, cal assenyalar que Capmany fou una de les pioneres a introduir en el context català el primer feminisme modern. Unes teories feministes que han deixat petjada en les generacions posteriors i que, malgrat la distància, encara són totalment vàlides per entendre l’evolució històrica i la situació actual.
La intenció d’aquest llibre és aprofundir en alguns aspectes de l’obra i la trajectòria de Maria Aurèlia Capmany, amb especial inter


El autor es MONTSERRAT PALAU escribió un interesante libro titulado Maria aurelia capmany: escriure la vida en femeni. El libro de la publicó la editorial AROLA, y en este momento por el libro de Maria aurelia capmany: escriure la vida en femeni PDF ISBN (9788492408436) es necesario pagar 22.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Maria aurelia capmany: escriure la vida en femeni EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MONTSERRAT PALAU, que te pueden gustar, igual que el libro de Maria aurelia capmany: escriure la vida en femeni EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Maria aurelia capmany: escriure la vida en femeni EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.




Descargar en PDF Maria aurelia capmany: escriure la vida en femeni PDF
Descargar en ERUB Maria aurelia capmany: escriure la vida en femeni PDF
Descargar en DOC Maria aurelia capmany: escriure la vida en femeni PDF
Descargar en TXT Maria aurelia capmany: escriure la vida en femeni PDF



Reseñas de libro Maria aurelia capmany: escriure la vida en femeni


Izan

En blanco y negro

Adrian

La idea es excelente, pero a veces sufre de texto

Maria

yo no entendí

Samuel

De una sola vez de leer!

Julia

Esta trama será recordado por mucho tiempo




Añadir comentario




Descargar EBOOK Maria aurelia capmany: escriure la vida en femeni autor MONTSERRAT PALAU gratis online

PDF: maria-aurelia-capmany-escriure-la-vida-en-femeni.pdf Maria aurelia capmany: escriure la vida en femeni PDF
ERUB: maria-aurelia-capmany-escriure-la-vida-en-femeni.epub Maria aurelia capmany: escriure la vida en femeni ERUB
DOC: maria-aurelia-capmany-escriure-la-vida-en-femeni.doc Maria aurelia capmany: escriure la vida en femeni DOC
TXT: maria-aurelia-capmany-escriure-la-vida-en-femeni.txt Maria aurelia capmany: escriure la vida en femeni TXT