Descargar EBOOK Enfoteu-vos-en autor VV.AA. gratis online


Descargar EBOOK Enfoteu-vos-en autor VV.AA. gratis online Título Del Libro: Enfoteu-vos-en
El autor del libro: VV.AA.
El editor: ANGLE
ISBN 13: 9788415002932
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 667 Kb
Cargado: 1668 veces
Calificaciones del lector: 5.7
La calidad de la: Escaneo
So: Windows8, Windows Vista, Windows8, Windows7
Ilustración:

Read full description of the books:Un llibre il·lustrat, divertit, en el que els principals ninotaires del nostre país combaten la crisi amb els llapis ben esmolats.Enfoteu-vos-en!

Dels que retallen els drets socials dels més desvalguts, parapetats rere una urna que treuen en processó cada quatre anys: enfoteu-vos-en!

Dels que són tan rics que han de comprar-se els amics però els regalen les corbates: enfoteu-vos-en!

Dels que maneguen els fils de leconomia, arrepapats en esponjoses butaques de cuir relluent, però han perdut el fil de la vida, de lamor i lalegria: enfoteu-vos-en!

Dels que utilitzen la justícia com si fos una baieta desinfectant que pot netejar el seu rastre dindignitats i abusos: enfoteu-vos-en!

Dels que cremen bitllets de cinc-cents euros per aromatitzar la nauseabunda pestilència de la seva pròpia corrupció: enfoteu-vos-en!Com afrontar la crisi amb humor?

45 dels principals dibuixants del país ens ofereixen la seva visió de la crisi i daltres temes candents com el 15M, els indignats, les retallades, la corrupció política, la banca, lhabitatge, les eleccions, els moviments de les xarxes socials, etc.

Enfoteu-vos-en!denuncia amb humor les desigualtats socials del nostre món i del nostre entorn més proper utilitzant tots els recursos humorístics de la vinyeta, des de la sàtira més descarnada fins a la reducció a labsurd de polítics i personatges coneguts.Llibre col·lectiu on 45 dels principals il·lustradors del nostre país col·laboren amb les seves vinyetes. Tots ells publiquen en els principals mitjans periòdics (diaris, revistes, setmanaris) catalans i de lEstat: Kap, Toni Batllori, Miquel Ferreres, Andreu Buenafuente, Manel Fontdevila, Ventura&Coromina, Albert Monteys, Fer, Pallarés, Azagra, etc.

Dibuixants sense fronteres cedeix els beneficis daquest llibre a Arrels Fundació.Facebook del llibre

Vídeo sobre el llibre

Ressenya aLa informaciónamb alguns dibuixos

Ressenya aComicat

Entrevista a diversos humoristes indignats a Catalunya RàdioEl autor es VV.AA. escribió un interesante libro titulado Enfoteu-vos-en. El libro de la publicó la editorial ANGLE, y en este momento por el libro de Enfoteu-vos-en PDF ISBN (9788415002932) es necesario pagar 12.80 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Enfoteu-vos-en EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor VV.AA., que te pueden gustar, igual que el libro de Enfoteu-vos-en EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Enfoteu-vos-en EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Enfoteu-vos-en PDF
Descargar en ERUB Enfoteu-vos-en PDF
Descargar en DOC Enfoteu-vos-en PDF
Descargar en TXT Enfoteu-vos-en PDFReseñas de libro Enfoteu-vos-en


Manuel

Este libro leer cada hombre...

Hugo

El único libro que he leído por 1 día

Claudia

Un libro que no deja tras de sí nada, ni los sentimientos, ni pensamientos

Nicolas

El único libro que he leído por 1 día

Marta

Se ha formado una doble impresión.
Añadir comentario
Descargar EBOOK Enfoteu-vos-en autor VV.AA. gratis online

PDF: enfoteu-vos-en.pdf Enfoteu-vos-en PDF
ERUB: enfoteu-vos-en.epub Enfoteu-vos-en ERUB
DOC: enfoteu-vos-en.doc Enfoteu-vos-en DOC
TXT: enfoteu-vos-en.txt Enfoteu-vos-en TXT