Descargar EBOOK Quaranta nits amb montaigne autor ANTOINE COMPAGNON gratis online


Descargar EBOOK Quaranta nits amb montaigne autor ANTOINE COMPAGNON gratis online Título Del Libro: Quaranta nits amb montaigne
El autor del libro: ANTOINE COMPAGNON
El editor: BLACKIE BOOKS
ISBN 13: 9788494224720
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 8.31 Mb
Cargado: 2816 veces
Calificaciones del lector: 3.3
La calidad de la: Escaneo
So: Windows8, Windows Vista, Windows8, Windows7
Ilustración:

Read full description of the books:«Aprofitem el temps per viure; seguim la natura; gaudim del present; no ens precipitem debades»: és potser l’ensenyança principal de Michel de Montaigne (1533-1592) i d’aquest petit llibre savi que teniu a les mans, pensat per ser llegit i digerit a poc a poc.

En quaranta capítols brevíssims, el professor Antoine Compagnon, especialista en l’autor dels "Assaigs", ens convida a descobrir un Montaigne molt proper, ja que «l’ètica de vida que proposa no té ni una sola arruga». Ens parla, gairebé a cau d’orella i sense caure en un excés d’erudició ni donar-nos-ho tot mastegat, de temes eterns com l’amor, la mort, l’amistat, la vanitat, el compromís, el desig, l’art de la conversa (i de la discussió), l’educació, la bona fe, l’amor pels llibres, la fascinació per la bellesa, la malaltia, el temps perdut i fins i tot el sobrepès. Amb un estil càlid i lleuger que ha convençut més de 100.000 lectors a França —va ser la sorpresa literària de 2013 gràcies al boca-orella—, Compagnon ens mostra la profunditat de les paraules de Montaigne i la seva actualitat.

«Precís, encantador, culte, no mancat d’humor, exigent, aquest home de seixanta-tres anys transforma els seus auditoris en assemblees de gats que ronquen de plaer sota un xàfec de cultura literària que cau dolçament com una pluja d’estiu», ha dit Libération. Aquesta sola definició us hauria de fer salivar davant la lectura de "Quaranta nits amb Montaigne".


El autor es ANTOINE COMPAGNON escribió un interesante libro titulado Quaranta nits amb montaigne. El libro de la publicó la editorial BLACKIE BOOKS, y en este momento por el libro de Quaranta nits amb montaigne PDF ISBN (9788494224720) es necesario pagar 16.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Quaranta nits amb montaigne EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ANTOINE COMPAGNON, que te pueden gustar, igual que el libro de Quaranta nits amb montaigne EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Quaranta nits amb montaigne EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Quaranta nits amb montaigne PDF
Descargar en ERUB Quaranta nits amb montaigne PDF
Descargar en DOC Quaranta nits amb montaigne PDF
Descargar en TXT Quaranta nits amb montaigne PDFReseñas de libro Quaranta nits amb montaigne


Ivan

No es impresionante

Javier

Un libro que ha gustado mucho!

Julia

Rara vez los libros hacen echar de mí una lágrima, pero este pudo.

Miguel

Ahora, este libro es uno de mis favoritos!

Ana

rápidamente descargado
Añadir comentario
Descargar EBOOK Quaranta nits amb montaigne autor ANTOINE COMPAGNON gratis online

PDF: quaranta-nits-amb-montaigne.pdf Quaranta nits amb montaigne PDF
ERUB: quaranta-nits-amb-montaigne.epub Quaranta nits amb montaigne ERUB
DOC: quaranta-nits-amb-montaigne.doc Quaranta nits amb montaigne DOC
TXT: quaranta-nits-amb-montaigne.txt Quaranta nits amb montaigne TXT