Descargar EBOOK Curioses històries de catalunya autor DAVID IZQUIERDO gratis online


Descargar EBOOK Curioses històries de catalunya autor DAVID IZQUIERDO gratis online Título Del Libro: Curioses històries de catalunya
El autor del libro: DAVID IZQUIERDO
El editor: LIBRERIA UNIVERSITARIA
ISBN 13: 9788416279401
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 16.40 Mb
Cargado: 2959 veces
Calificaciones del lector: 4.1
La calidad de la: Las Paginas Escaneadas
So: Andriod, iOs, Windows
Ilustración: No

Read full description of the books:Catalunya és país d’història i llegendes. Al llarg dels segles, els racons, els pobles i les ciutats s’han omplert de misteris i curiositats que us convidem a descobrir. Amb Curioses Històries de Catalunya viatjareu fins als temps de les bruixes i els seus encanteris, i descobrireu per què Montserrat és una muntanya màgica. Coneixereu la llegenda de la jueva del call de Girona, i us endinsareu en la setena cova més llarga del món, a la Conca de Barberà. Podreu recordar la memòria inesborrable de la Batalla de l’Ebre a la cota 705, o al poble de Corbera. I sabreu on es troba l’últim pas de barca, record dels temps en que no hi havia ponts sobre els rius. Curioses Històries de Catalunya us proposa un viatge directe, planer i entenedor per algunes llegendes i històries populars de Catalunya. Des de l’aqüeducte romà de Tarragona fins a les llegendes dels encantats dels Pirineus, els fanalets de Sant Jaume de Lleida, i el misteriós monstre del llac de Banyoles Després de l’èxit de Curioses Històries de Barcelona, el periodista David Izquierdo ens convida a fer ara un recorregut per llegendes i fets curiosos del passat i el present de Catalunya. Un viatge apassionant i interessant pels racons més desconeguts del país.


El autor es DAVID IZQUIERDO escribió un interesante libro titulado Curioses històries de catalunya. El libro de la publicó la editorial LIBRERIA UNIVERSITARIA, y en este momento por el libro de Curioses històries de catalunya PDF ISBN (9788416279401) es necesario pagar 17.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Curioses històries de catalunya EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor DAVID IZQUIERDO, que te pueden gustar, igual que el libro de Curioses històries de catalunya EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Curioses històries de catalunya EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Curioses històries de catalunya PDF
Descargar en ERUB Curioses històries de catalunya PDF
Descargar en DOC Curioses històries de catalunya PDF
Descargar en TXT Curioses històries de catalunya PDFReseñas de libro Curioses històries de catalunya


David

Hay también importantes desventajas

Hugo

Un encantador libro, más de esos!

Ana

Genial el libro! super! Ha gustado mucho!

Alejandro

Fácil de leer, fácil se entiende!!!

Irene

La energía de texto
Añadir comentario
Descargar EBOOK Curioses històries de catalunya autor DAVID IZQUIERDO gratis online

PDF: curioses-histries-de-catalunya.pdf Curioses històries de catalunya PDF
ERUB: curioses-histries-de-catalunya.epub Curioses històries de catalunya ERUB
DOC: curioses-histries-de-catalunya.doc Curioses històries de catalunya DOC
TXT: curioses-histries-de-catalunya.txt Curioses històries de catalunya TXT