Descargar EBOOK Guia de andorra i l alt urgell autor VV.AA. gratis online


Descargar EBOOK Guia de andorra i l alt urgell autor VV.AA. gratis online Título Del Libro: Guia de andorra i l alt urgell
El autor del libro: VV.AA.
El editor: PORTIC
ISBN 13: 9788498091304
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 344 Kb
Cargado: 2606 veces
Calificaciones del lector: 6.2
La calidad de la: Las Paginas Escaneadas
So: Andriod, iOs, Windows
Ilustración: No

Read full description of the books:Un recorregut apassionant per descobrir Catalunya i tots els secrets que amaga. Una col•lecció adreçada al viatger que vulgui anar més enllà dels tradicionals punts turístics de Catalunya, per conèixer aquells racons amb encant, insòlits i sovint desconeguts del nostre país. Text explicatiu del llibre • 20 descobertes sobre el terreny Indrets poc coneguts, pobles amb encant, platges de somni, estanys i prats d’alta muntanya, esglésies romàniques, castells medievals, boscos llegendaris, passejades inoblidables… Racons interessants i accessibles descoberts, fotografiats i explicats amb tot detall. • 20 rutes assequibles per fer amb automòbil Tots els recorreguts i les excursions que es proposen estan especialment dissenyats per a l’automobilista. A més de l’accés directe als racons seleccionats, es descriuen itineraris complementaris que combinen l’interès per la natura, la història, el patrimoni, les festes i el paisatge. • Amb tota la informació pràctica Informació totalment actualitzada sobre els restaurants, hotels, cases de turisme rural, establiments comercials on poder adquirir els productes de la zona, oficines de turisme, etc. • Un complet recorregut per la història Especial atenció a la relació de la natura amb l’activitat humana al llarg de la història i al llegat cultural que aquesta història ens ha deixat. • Una guia útil i amena Una eina útil i alhora molt amena per descobrir i conèixer el territori en tota la seva extensió i profunditat.


El autor es VV.AA. escribió un interesante libro titulado Guia de andorra i l alt urgell. El libro de la publicó la editorial PORTIC, y en este momento por el libro de Guia de andorra i l alt urgell PDF ISBN (9788498091304) es necesario pagar 4.95 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Guia de andorra i l alt urgell EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor VV.AA., que te pueden gustar, igual que el libro de Guia de andorra i l alt urgell EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Guia de andorra i l alt urgell EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Guia de andorra i l alt urgell PDF
Descargar en ERUB Guia de andorra i l alt urgell PDF
Descargar en DOC Guia de andorra i l alt urgell PDF
Descargar en TXT Guia de andorra i l alt urgell PDFReseñas de libro Guia de andorra i l alt urgell


Marcos

Es difícil para mí llamar a este libro "best seller", pero leer es interesante.

Antonio

Escrito fácil, brillante, sabiamente.

Martina

Necesita el libro de diversificar su noche? Quizá ha encontrado

Alejandro

a mí en general no me gustó el libro

Sofia

Fascinante libro para los niños y sus padres
Añadir comentario
Descargar EBOOK Guia de andorra i l alt urgell autor VV.AA. gratis online

PDF: guia-de-andorra-i-l-alt-urgell.pdf Guia de andorra i l alt urgell PDF
ERUB: guia-de-andorra-i-l-alt-urgell.epub Guia de andorra i l alt urgell ERUB
DOC: guia-de-andorra-i-l-alt-urgell.doc Guia de andorra i l alt urgell DOC
TXT: guia-de-andorra-i-l-alt-urgell.txt Guia de andorra i l alt urgell TXT