Descargar EBOOK L esqui a catalunya: 100 anys d historia autor DANIEL ROMANI gratis online


Descargar EBOOK L esqui a catalunya: 100 anys d historia autor DANIEL ROMANI gratis online Título Del Libro: L esqui a catalunya: 100 anys d historia
El autor del libro: DANIEL ROMANI
El editor: EUMO
ISBN 13: 9788497662918
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 782 Kb
Cargado: 2666 veces
Calificaciones del lector: 7.3
La calidad de la: Escaneado 900 DPI
So: Windows8, Windows Vista, Windows8, Windows7
Ilustración: No

Read full description of the books:Aquesta obra ofereix deu dècades de la pràctica d'aquesta activitat esportiva i de lleure, tan estesa entre els catalans, que va iniciar-se el 1908 als Rasos de Peguera (Berguedà) gràcies a la Secció d'Esports de Muntanya del Centre Excursionista de Cata lunya. L'obra en presenta diversos aspectes: la història, els protagonistes (practicants, competidors, monitors...), les estacions d'esquí amb les instal·lacions i el material, els campionats, etc. Si bé l'esquí va néixer com a mitjà de transport als pa%EFsos escandinaus, a Catalunya ho va fer com a activitat esportiva i de lleure, i de seguida es va popularitzar, sobretot amb l'arribada del tren a la Molina el 1922, on es va obrir l'estació d'esquí dos anys més tard. Aquell 1924 l'esquí va esdevenir també esport olímpic, a Chamonix (Alta Savoia), al peu del Mont Blanc, on es van celebrar els primers Jocs Olímpics d'hivern. A Catalunya, l'esquí es va estendre amb facilitat gràcies a l'orografia del terreny, amb alçades superiors als 3.000 metres i am b l'existència de nombroses valls, cims i serrallades que es cobreixen de neu cada hivern. Això no obstant, en diversos indrets aquesta activitat ha comportat una urbanització no precisament curosa amb el paisatge.


El autor es DANIEL ROMANI escribió un interesante libro titulado L esqui a catalunya: 100 anys d historia. El libro de la publicó la editorial EUMO, y en este momento por el libro de L esqui a catalunya: 100 anys d historia PDF ISBN (9788497662918) es necesario pagar 22.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro L esqui a catalunya: 100 anys d historia EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor DANIEL ROMANI, que te pueden gustar, igual que el libro de L esqui a catalunya: 100 anys d historia EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de L esqui a catalunya: 100 anys d historia EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF L esqui a catalunya: 100 anys d historia PDF
Descargar en ERUB L esqui a catalunya: 100 anys d historia PDF
Descargar en DOC L esqui a catalunya: 100 anys d historia PDF
Descargar en TXT L esqui a catalunya: 100 anys d historia PDFReseñas de libro L esqui a catalunya: 100 anys d historia


Jorge

yo no era capaz de entender de libros

Samuel

El libro, que ha cambiado y continúa cambiando en mi vida!

Noa

Para quién es este libro?

Raul

Genial el libro! super! Ha gustado mucho!

Julia

El libro gustó más que el anterior
Añadir comentario
Descargar EBOOK L esqui a catalunya: 100 anys d historia autor DANIEL ROMANI gratis online

PDF: l-esqui-a-catalunya-100-anys-d-historia.pdf L esqui a catalunya: 100 anys d historia PDF
ERUB: l-esqui-a-catalunya-100-anys-d-historia.epub L esqui a catalunya: 100 anys d historia ERUB
DOC: l-esqui-a-catalunya-100-anys-d-historia.doc L esqui a catalunya: 100 anys d historia DOC
TXT: l-esqui-a-catalunya-100-anys-d-historia.txt L esqui a catalunya: 100 anys d historia TXT