Descargar EBOOK Biblia catalana interconfessional (ed. butxaca) autor VV.AA. gratis online


Descargar EBOOK Biblia catalana interconfessional (ed. butxaca) autor VV.AA. gratis online Título Del Libro: Biblia catalana interconfessional (ed. butxaca)
El autor del libro: VV.AA.
El editor: CLARET
ISBN 13: 9788498463750
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 36.46 Mb
Cargado: 1756 veces
Calificaciones del lector: 3.8
La calidad de la: Las Paginas Escaneadas
So: Win 8, Win 10, Win XP, Win 7
Ilustración:

Read full description of the books:Publicada per primer cop en 1993, la Bíblia Catalana Interconfessional (BCI) va esdevenir ben aviat la Bíblia de referència en llengua catalana. Durant aquests anys ha conegut dotze edicions en format gran, amb un total de més de cent quinze mil exemplars, als quals es poden sumar les sis edicions i vint-i-set mil exemplars d’aquesta versió de butxaca, les quinze edicions i cent trenta-tres mil exemplars del Nou Testament que es publica separadament, així com altres edicions de luxe, en format gran, en CD-Rom, etc. Aquesta nova edició de la Bíblia s’ha revisat en profunditat per tal de mantenir-la vigent i ajustada a les investigacions més recents. Inclou el text bíblic complet i diversos apèndixs: un vocabulari bíblic, taules cronològiques i mapes. Per raó del format de butxaca en aquesta edició, es prescindeix de les introduccions a cadascun dels llibres i les notes a peu de pàgina de l’edició en format gran.El text que es presenta, planer i expressiu, respon alhora a la necessitat de tenir un text bíblic comú a totes les confessions cristianes, fidel als escrits originals i que sigui comprensible per tots aquells lectors d’avui que tenen com a pròpia la llengua catalana.


El autor es VV.AA. escribió un interesante libro titulado Biblia catalana interconfessional (ed. butxaca). El libro de la publicó la editorial CLARET, y en este momento por el libro de Biblia catalana interconfessional (ed. butxaca) PDF ISBN (9788498463750) es necesario pagar 19.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Biblia catalana interconfessional (ed. butxaca) EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor VV.AA., que te pueden gustar, igual que el libro de Biblia catalana interconfessional (ed. butxaca) EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Biblia catalana interconfessional (ed. butxaca) EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Biblia catalana interconfessional (ed. butxaca) PDF
Descargar en ERUB Biblia catalana interconfessional (ed. butxaca) PDF
Descargar en DOC Biblia catalana interconfessional (ed. butxaca) PDF
Descargar en TXT Biblia catalana interconfessional (ed. butxaca) PDFReseñas de libro Biblia catalana interconfessional (ed. butxaca)


Nicolas

De disgusto antes de que el rapto!

Miguel

Mariposas en mi estómago muerto....

Marina

Se ha formado una doble impresión.

Aitor

Uno de los mejores libros

Nerea

Interesante el libro, no como en otros
Añadir comentario
Descargar EBOOK Biblia catalana interconfessional (ed. butxaca) autor VV.AA. gratis online

PDF: biblia-catalana-interconfessional-ed-butxaca.pdf Biblia catalana interconfessional (ed. butxaca) PDF
ERUB: biblia-catalana-interconfessional-ed-butxaca.epub Biblia catalana interconfessional (ed. butxaca) ERUB
DOC: biblia-catalana-interconfessional-ed-butxaca.doc Biblia catalana interconfessional (ed. butxaca) DOC
TXT: biblia-catalana-interconfessional-ed-butxaca.txt Biblia catalana interconfessional (ed. butxaca) TXT