Descargar EBOOK Els meus començaments autor PANAIT ISTRATI gratis online


Descargar EBOOK Els meus començaments autor PANAIT ISTRATI gratis online Título Del Libro: Els meus començaments
El autor del libro: PANAIT ISTRATI
El editor: MINUSCULA
ISBN 13: 9788494353949
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 9.89 Mb
Cargado: 1969 veces
Calificaciones del lector: 6.1
La calidad de la: Las Paginas Escaneadas
So: Andriod, iOs, Windows
Ilustración: No

Read full description of the books:En un petit poble romanès vora el Danubi, un nen somia amb aventures i horitzons llunyans. Curiós i espavilat, treballa de valent en una taverna i de nit, amb l’ajuda del seu Diccionari Universal, s’omple de coneixements a la llum d’una espelma sota un paraigua obert: «Aquelles expressions que immediatament se’m van il•luminar van posar en moviment la meva intel•ligència i van portar-me un consol al cervell i una alegria al cor. [...] Ja no podia passar de llarg d’una paraula de significat obscur!» Un dia, per fi, abandona el seu país i s’embarca: vol arribar a França. Els meus començaments són els records de joventut, farcits d’episodis saborosos i de personatges inoblidables i acolorits, del gran escriptor i rodamón Panait Istrati.
En un petit poble romanès vora el Danubi, un nen somia amb aventures i horitzons llunyans. Curiós i espavilat, treballa de valent en una taverna i de nit, amb l’ajuda del seu Diccionari Universal, s’omple de coneixements a la llum d’una espelma sota un paraigua obert: «Aquelles expressions que immediatament se’m van il•luminar van posar en moviment la meva intel•ligència i van portar-me un consol al cervell i una alegria al cor. [...]Ja no podia passar de llarg d’una paraula de significat obscur!» Un dia, per fi, abandona el seu país i s’embarca: vol arribar a França. Els meus ...


El autor es PANAIT ISTRATI escribió un interesante libro titulado Els meus començaments. El libro de la publicó la editorial MINUSCULA, y en este momento por el libro de Els meus començaments PDF ISBN (9788494353949) es necesario pagar 13.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Els meus començaments EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor PANAIT ISTRATI, que te pueden gustar, igual que el libro de Els meus començaments EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Els meus començaments EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Els meus començaments PDF
Descargar en ERUB Els meus començaments PDF
Descargar en DOC Els meus començaments PDF
Descargar en TXT Els meus començaments PDFReseñas de libro Els meus començaments


Izan

La idea es excelente, pero a veces sufre de texto

Marc

Ideal el diseño y el contenido!

Adriana

Jajaja, el libro de

David

El libro, que ha cambiado y continúa cambiando en mi vida!

Carmen

El mejor entre los
Añadir comentario
Descargar EBOOK Els meus començaments autor PANAIT ISTRATI gratis online

PDF: els-meus-comenaments.pdf Els meus començaments PDF
ERUB: els-meus-comenaments.epub Els meus començaments ERUB
DOC: els-meus-comenaments.doc Els meus començaments DOC
TXT: els-meus-comenaments.txt Els meus començaments TXT