Descargar EBOOK Harry potter i la cambra secreta (edicio il·lustrada) autor J.K. ROWLING gratis online


Descargar EBOOK Harry potter i la cambra secreta (edicio il·lustrada) autor J.K. ROWLING gratis online Título Del Libro: Harry potter i la cambra secreta (edicio il·lustrada)
El autor del libro: J.K. ROWLING
El editor: EMPURIES
ISBN 13: 9788416367658
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 11.73 Mb
Cargado: 1193 veces
Calificaciones del lector: 5.5
La calidad de la: Escaneo
So: Andriod, iOs, Windows
Ilustración:

Read full description of the books:Deixa't hipnotitzar per la màgia de Harry Potter: Arriba el segon volum d'un dels bestsellers més importants dels nostres temps. Torna Harry Potter i la seva segona aventura, en una deliciosa edició il·lustrada per Jim Kay

Quan el Dobby, l?elf domèstic menut i malgirbat, apareix de sobte al carrer Privet per insistir al Harry Potter que no torni a Hogwarts, el Harry sospita que al darrere hi ha la mà del Draco Malfoy, el seu arxienemic. Gràcies al Ron Weasley, que el rescata dels terribles Dursley en un cotxe volador, en Harry passa la resta de l?estiu a El Cau. La vida amb els Weasley està tan plena de distraccions màgiques que en Harry de seguida oblida les advertències frenètiques del Dobby.

Però quan torna a l?escola, un missatge sinistre que empastifa les parets d?un passadís fosc li recorda que, tal com havia predit el Dobby, estan a punt de passar coses terribles...

En aquesta edició completament il·lustrada del segon llibre de la sèrie clàssica de J.K. Rowling, Jim Kay, guanyador de la medalla Kate Greenaway, conjura el món màgic en tots els detalls enlluernadors. 

Un llibre perfecte tant per als fans de Harry Potter com per als nous lectors.
El autor es J.K. ROWLING escribió un interesante libro titulado Harry potter i la cambra secreta (edicio il·lustrada). El libro de la publicó la editorial EMPURIES, y en este momento por el libro de Harry potter i la cambra secreta (edicio il·lustrada) PDF ISBN (9788416367658) es necesario pagar 32.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Harry potter i la cambra secreta (edicio il·lustrada) EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor J.K. ROWLING, que te pueden gustar, igual que el libro de Harry potter i la cambra secreta (edicio il·lustrada) EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Harry potter i la cambra secreta (edicio il·lustrada) EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Harry potter i la cambra secreta (edicio il·lustrada) PDF
Descargar en ERUB Harry potter i la cambra secreta (edicio il·lustrada) PDF
Descargar en DOC Harry potter i la cambra secreta (edicio il·lustrada) PDF
Descargar en TXT Harry potter i la cambra secreta (edicio il·lustrada) PDFReseñas de libro Harry potter i la cambra secreta (edicio il·lustrada)


Nicolas

Es uno de mis preferidos

Daniel

Para su género muy bien

Nerea

La realidad superó las expectativas.

Jorge

Jajaja, el libro de

Ana

Un aspecto interesante desde el otro lado
Añadir comentario
Descargar EBOOK Harry potter i la cambra secreta (edicio il·lustrada) autor J.K. ROWLING gratis online

PDF: harry-potter-i-la-cambra-secreta-edicio-illustrada.pdf Harry potter i la cambra secreta (edicio il·lustrada) PDF
ERUB: harry-potter-i-la-cambra-secreta-edicio-illustrada.epub Harry potter i la cambra secreta (edicio il·lustrada) ERUB
DOC: harry-potter-i-la-cambra-secreta-edicio-illustrada.doc Harry potter i la cambra secreta (edicio il·lustrada) DOC
TXT: harry-potter-i-la-cambra-secreta-edicio-illustrada.txt Harry potter i la cambra secreta (edicio il·lustrada) TXT