Descargar EBOOK Frena, càndida, frena! autor MAITE CARRANZA gratis online


Descargar EBOOK Frena, càndida, frena! autor MAITE CARRANZA gratis online Título Del Libro: Frena, càndida, frena!
El autor del libro: MAITE CARRANZA
El editor: CRUILLA
ISBN 13: 9788466139861
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 616 Kb
Cargado: 2503 veces
Calificaciones del lector: 5.6
La calidad de la: Escaneado 600 DPI
So: Windows8, Windows Vista, Windows8, Windows7
Ilustración:

Read full description of the books:Una novel·la fresca i divertida sobre l'optimisme i l'entusiasme de tots aquells que tenen pressa per menjar-se el món. Maite Carranza, autora d'aquest supervendes, ha guanyat diversos premis de literatura infantil i juvenil.
La Càndida s'adona que ja té edat de menjar-se el món. S'enfila a la moto dels quinze anys i pel camí topa amb l'amor, s'entusiasma i s'estimba. Però la Càndida no té cap intenció de frenar.
La Càndida té catorze anys, tres germans (el Marcel·lí, la Lucil·la i el Gaudenci), una pila d'amigues (la Febrònia Calvet, la Sònia Fivaller, la Coia Solera...) i tot un curs al davant. És una noia molt marxosa, enèrgica «com un tifó», amb força inquietuds, però sobretot amb dues motivacions: els nois i les picabaralles amb la Cuca Rossell. Es dedica a les activitats extraescolars de forma massiva, intenta guanyar calés fent de cangur, és presidenta d'un club de fans dels Wild Cannibals, aprèn a esquiar, es disfressa d'aranya per Carnestoltes i caça un tigre... Tot plegat amb desenllaços molt diversos: des del triomf més clamorós com a esquiadora fins al fracàs més aclaparador com a presidenta del club de fans.En general té la sensació que és una fracassada en el camp sentimental, però al final del curs s'adona que, tot i que no ho semblava, és una noia d'èxit, especialment amb el xicot que a...


El autor es MAITE CARRANZA escribió un interesante libro titulado Frena, càndida, frena!. El libro de la publicó la editorial CRUILLA, y en este momento por el libro de Frena, càndida, frena! PDF ISBN (9788466139861) es necesario pagar 9.95 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Frena, càndida, frena! EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MAITE CARRANZA, que te pueden gustar, igual que el libro de Frena, càndida, frena! EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Frena, càndida, frena! EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Frena, càndida, frena! PDF
Descargar en ERUB Frena, càndida, frena! PDF
Descargar en DOC Frena, càndida, frena! PDF
Descargar en TXT Frena, càndida, frena! PDFReseñas de libro Frena, càndida, frena!


Raul

A pesar de las críticas, me ha gustado el libro!

Raul

El mejor libro para niños de todas las generaciones!

Lucia

Jajaja, el libro de

Miguel

De cañerías, de hermoso diseño del libro(((

Lucia

Polémico libro con un interesante nombre y en una interesante idea. No es un libro para cada uno!Pero no me arrepiento de lectura!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Frena, càndida, frena! autor MAITE CARRANZA gratis online

PDF: frena-cndida-frena.pdf Frena, càndida, frena! PDF
ERUB: frena-cndida-frena.epub Frena, càndida, frena! ERUB
DOC: frena-cndida-frena.doc Frena, càndida, frena! DOC
TXT: frena-cndida-frena.txt Frena, càndida, frena! TXT