Descargar EBOOK èTica i educació per a governants autor N00528602 gratis online


Descargar EBOOK èTica i educació per a governants autor N00528602 gratis online Título Del Libro: èTica i educació per a governants
El autor del libro: N00528602
El editor: ANGLE
ISBN 13: 9788416139064
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 515 Kb
Cargado: 2183 veces
Calificaciones del lector: 3.1
La calidad de la: Escaneado 300 DPI
So: Win 8, Win 10, Win XP, Win 7
Ilustración:

Read full description of the books:Escrit al voltant de l'any 750, Ètica i educació per a governants tracta del comportament moral i pràctic que han de seguir tant els sobirans com els membres de l'elit política i intel·lectual que prosperen a l'entorn del poder: allò que a l'època medieval s'anomenava «espill de prínceps» i que té El príncep de Machiavel com a exemple més conegut i influent. Ibn Almuqaffa, considerat un dels fundadors de la prosa literària en àrab clàssic, l'escriu amb la intenció que l'imperi islàmic adopti formes de govern que havien resultat eficaces en l'antic i vast imperi persa: una mena de pacte ètic entre els governants i el poble, pel qual una elit intel·lectual dirigeix l'imperi però respectant els drets de la resta d'estaments socials.El governant ha de legitimar la seva autoritat practicant virtuts que garanteixin l'ordre i la justícia, ja que té una responsabilitat moral davant dels súbdits. Un clàssic imprescindible de la literatura àrab, que s'avança set segles a El príncep de Maquiavel.Traducció de l'àrab i introducció de Margarida Castells Criballés.


El autor es N00528602 escribió un interesante libro titulado èTica i educació per a governants. El libro de la publicó la editorial ANGLE, y en este momento por el libro de èTica i educació per a governants PDF ISBN (9788416139064) es necesario pagar 12.50 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro èTica i educació per a governants EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor N00528602, que te pueden gustar, igual que el libro de èTica i educació per a governants EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de èTica i educació per a governants EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF èTica i educació per a governants PDF
Descargar en ERUB èTica i educació per a governants PDF
Descargar en DOC èTica i educació per a governants PDF
Descargar en TXT èTica i educació per a governants PDFReseñas de libro èTica i educació per a governants


Carlos

Mariposas en mi estómago muerto....

Ivan

Más de la porquera, yo en toda mi vida no he leído

Rocio

Un libro que me ha impresionado hasta el fondo del alma.

Pablo

Bueno, es muy reconfortante libro!

Ana

es simplemente increíble libro!
Añadir comentario
Descargar EBOOK èTica i educació per a governants autor N00528602 gratis online

PDF: tica-i-educaci-per-a-governants.pdf èTica i educació per a governants PDF
ERUB: tica-i-educaci-per-a-governants.epub èTica i educació per a governants ERUB
DOC: tica-i-educaci-per-a-governants.doc èTica i educació per a governants DOC
TXT: tica-i-educaci-per-a-governants.txt èTica i educació per a governants TXT