Descargar EBOOK L olor de la seva pell autor ALFONS CAMA I SABALLS gratis online


Descargar EBOOK L olor de la seva pell autor ALFONS CAMA I SABALLS gratis online Título Del Libro: L olor de la seva pell
El autor del libro: ALFONS CAMA I SABALLS
El editor: GREGAL
ISBN 13: 9788417082369
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 884 Kb
Cargado: 2505 veces
Calificaciones del lector: 7.8
La calidad de la: Escaneo
So: Win 8, Win 10, Win XP, Win 7
Ilustración:

Read full description of the books:Els vestigis de la guerra han deixat empremta en els membres de la família Tibau. En Santi ens explica les emocions, els sentiments i les rancúnies que envolten el secret més ben guardat de la família. Sense seguir un ordre temporal, la veu interior del protagonista ens va desgranant passatges de la seva vida; des de la turmentada infantesa al Molí de Baix, a Artigues, fins a la inquieta Barcelona que es prepara per a la celebració dels Jocs Olímpics.És la crua història d'una relació paternofilial marcada pel ressentiment provocat per uns fets inexplicables que, inevitablement, han forjat el caràcter sorneguer, a voltes desfermat, d'en Santi Tibau, mestre d'escola desencisat i amant de la bona literatura. Històries paral·leles farceixen la trama de la novel·la: retrobaments d'amors juvenils, reivindicacions polítiques reprimides, vetllades inoblidables... Passat i present, vida de poble i de ciutat, desamor i passió, feixisme i faisme, lluita clandestina i repressió. Contrapesos amb els quals en Santi furga en la vida de la seva família. El narrador ens va submergint en el seu món interior amb un relat culminat per un final inesperat i sorprenent, i la necessitat imperiosa d'acceptar el seu passat com a clau de volta d'un text que no ens deixarà indiferents.


El autor es ALFONS CAMA I SABALLS escribió un interesante libro titulado L olor de la seva pell. El libro de la publicó la editorial GREGAL, y en este momento por el libro de L olor de la seva pell PDF ISBN (9788417082369) es necesario pagar 18.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro L olor de la seva pell EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ALFONS CAMA I SABALLS, que te pueden gustar, igual que el libro de L olor de la seva pell EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de L olor de la seva pell EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF L olor de la seva pell PDF
Descargar en ERUB L olor de la seva pell PDF
Descargar en DOC L olor de la seva pell PDF
Descargar en TXT L olor de la seva pell PDFReseñas de libro L olor de la seva pell


Marc

Un libro en el que se ha encontrado la respuesta a mi pregunta

Carlos

hay una interesante página

Elena

Quien nunca ha leído este libro? Ya ha llegado la hora de que un cambio en mi vida?

Adrian

En blanco y negro

Marina

La raya penetrante libro.
Añadir comentario
Descargar EBOOK L olor de la seva pell autor ALFONS CAMA I SABALLS gratis online

PDF: l-olor-de-la-seva-pell.pdf L olor de la seva pell PDF
ERUB: l-olor-de-la-seva-pell.epub L olor de la seva pell ERUB
DOC: l-olor-de-la-seva-pell.doc L olor de la seva pell DOC
TXT: l-olor-de-la-seva-pell.txt L olor de la seva pell TXT