Descargar EBOOK Inventari d afectes perduts autor SARA BAILAC gratis online


Descargar EBOOK Inventari d afectes perduts autor SARA BAILAC gratis online Título Del Libro: Inventari d afectes perduts
El autor del libro: SARA BAILAC
El editor: METEORA
ISBN 13: 9788495623614
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 918 Kb
Cargado: 1036 veces
Calificaciones del lector: 5.6
La calidad de la: Escaneo
So: Andriod, iOs, Windows
Ilustración:

Read full description of the books:"Si una característica marca els textos de Sara Bailac és el de la imprevisibilitat, una propietat cabdal en l’ars poètica contemporània que té el seu reflex en la imprevisibilitat lingüística (que, sigui dit de passada, denota una admirable capacitat d’esprémer les possibilitats poètiques del català) i que acaba provocant la dislocació en la transmissió del missatge amb efectes sorprenents. Dos exemples d’aquest considerable poder metafòric: “els turmells tremolosos” que “han començat l’ofensiva” o la poeta astorada davant la desaparició de l’amant després del clímax que decideix dormir “arraulida en forma de caràcter japonès”, tot això combinat amb un discurs àgil, en cascada, afavorit per un domini envejable del ritme i de la puntuació. L’itinerari dels poemes, malgrat la innovació formal, es continua cenyint a un agraït classicisme pel que fa al tema de fons, bo i presentant els avatars de la relació amorosa en totes les seves fases dins la nocturnitat: lluna creixent, lluna plena, lluna minvant i lluna nova, de forma que, al voltant de la fusió i de la distància dels amants, es va teixint un argument que recorda a alguns del moments culminants de la poesia llatina. Seguint el rastre d’un Catul o d’un Properci que es desesperaven, s’enrabiaven i en ocasions assolien el frenesí amb les respectives amants com Clòdia o Cíntia, el jo poètic que presenta Bailac desplega aquestes vicissituds amb tots els racons dels esclats i de les mancances de la història amb un amant anomenat, no per casualitat, Apol.lo, déu de la poesia.” (Extracte del pròleg d’Hèctor Bofill)


El autor es SARA BAILAC escribió un interesante libro titulado Inventari d afectes perduts. El libro de la publicó la editorial METEORA, y en este momento por el libro de Inventari d afectes perduts PDF ISBN (9788495623614) es necesario pagar 12.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Inventari d afectes perduts EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor SARA BAILAC, que te pueden gustar, igual que el libro de Inventari d afectes perduts EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Inventari d afectes perduts EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Inventari d afectes perduts PDF
Descargar en ERUB Inventari d afectes perduts PDF
Descargar en DOC Inventari d afectes perduts PDF
Descargar en TXT Inventari d afectes perduts PDFReseñas de libro Inventari d afectes perduts


Jorge

El libro, que me ha cambiado la conciencia de

Pablo

Pensaba que el otro cascarón vacío, pero resultó que el libro no es tan malo.

Marina

Necesita el libro de diversificar su noche? Quizá ha encontrado

Pablo

El libro gustó más que el anterior

Ana

Necesita el libro de diversificar su noche? Quizá ha encontrado
Añadir comentario
Descargar EBOOK Inventari d afectes perduts autor SARA BAILAC gratis online

PDF: inventari-d-afectes-perduts.pdf Inventari d afectes perduts PDF
ERUB: inventari-d-afectes-perduts.epub Inventari d afectes perduts ERUB
DOC: inventari-d-afectes-perduts.doc Inventari d afectes perduts DOC
TXT: inventari-d-afectes-perduts.txt Inventari d afectes perduts TXT