Descargar EBOOK Memoria de navegacions: records de sitges i del mar autor DAVID JOU ANDREU gratis online


Descargar EBOOK Memoria de navegacions: records de sitges i del mar autor DAVID JOU ANDREU gratis online Título Del Libro: Memoria de navegacions: records de sitges i del mar
El autor del libro: DAVID JOU ANDREU
El editor: PAGES
ISBN 13: 9788499754338
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 824 Kb
Cargado: 2000 veces
Calificaciones del lector: 7.7
La calidad de la: Escaneo
So: Andriod, iOs, Windows
Ilustración:

Read full description of the books:Memòria de navegacions és un llibre autobiogràfic, tot i que l’autor, David Jou i Andreu, no se situa com a protagonista de la seva història personal sinó com a relator de records del Sitges de preguerra i dels anys de navegació per totes les rutes del petroli, a l’Atlàntic, el Carib, el mar Roig i la Mediterrània. El llibre és una aportació a la història oral feta per un infant que viu la guerra en un poble de la costa catalana, per un oficial de la marina mercant dels anys de la postguerra i per un ciutadà que, de retorn a casa, viu els anys del darrer franquisme i de la transició democràtica. El lector hi trobarà també una síntesi dels treballs d’investigació de l’autor, centrats sobretot en l’emigració sitgetana a Andalusia i a Amèrica en els segles XVIII a XX.

David Jou i Andreu (Sitges, 1924) és capità de la marina mercant i historiador, ha navegat gairebé un quart de segle fent les rutes del petroli i fou responsable de les instal·lacions marítimes de les refineries de Cartagena i Tarragona. Com a historiador, ha investigat els fenòmens migratoris en relació amb Sitges i és autor, entre d’altres, d’estudis sobre l’emigració sitgetana a Andalusia i a Amèrica. És fill de l’escultor noucentista Pere Jou.


El autor es DAVID JOU ANDREU escribió un interesante libro titulado Memoria de navegacions: records de sitges i del mar. El libro de la publicó la editorial PAGES, y en este momento por el libro de Memoria de navegacions: records de sitges i del mar PDF ISBN (9788499754338) es necesario pagar 24.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Memoria de navegacions: records de sitges i del mar EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor DAVID JOU ANDREU, que te pueden gustar, igual que el libro de Memoria de navegacions: records de sitges i del mar EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Memoria de navegacions: records de sitges i del mar EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Memoria de navegacions: records de sitges i del mar PDF
Descargar en ERUB Memoria de navegacions: records de sitges i del mar PDF
Descargar en DOC Memoria de navegacions: records de sitges i del mar PDF
Descargar en TXT Memoria de navegacions: records de sitges i del mar PDFReseñas de libro Memoria de navegacions: records de sitges i del mar


Alejandro

Bueno, es muy reconfortante libro!

Izan

Este libro mantiene en vilo hasta el final!

Paula

Ahora, este libro es uno de mis favoritos!

Iker

Tener claro para qué necesita este libro y que ella puede dar.

Ainhoa

He aquí es la trama!!! La noche no dormía, no era posible romper!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Memoria de navegacions: records de sitges i del mar autor DAVID JOU ANDREU gratis online

PDF: memoria-de-navegacions-records-de-sitges-i-del-mar.pdf Memoria de navegacions: records de sitges i del mar PDF
ERUB: memoria-de-navegacions-records-de-sitges-i-del-mar.epub Memoria de navegacions: records de sitges i del mar ERUB
DOC: memoria-de-navegacions-records-de-sitges-i-del-mar.doc Memoria de navegacions: records de sitges i del mar DOC
TXT: memoria-de-navegacions-records-de-sitges-i-del-mar.txt Memoria de navegacions: records de sitges i del mar TXT