Descargar EBOOK Art de predicacio al poble autor FRANCESC EIXIMENIS gratis online


Descargar EBOOK Art de predicacio al poble autor FRANCESC EIXIMENIS gratis online Título Del Libro: Art de predicacio al poble
El autor del libro: FRANCESC EIXIMENIS
El editor: EUMO
ISBN 13: 9788497663335
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 634 Kb
Cargado: 1593 veces
Calificaciones del lector: 5.4
La calidad de la: Escaneo
So: Win 8, Win 10, Win XP, Win 7
Ilustración: No

Read full description of the books:Francesc Eiximenis (c.1327-1409) és una figura cabdal de la literatura catalana i universal de tots els temps. Mentre vivia, les seves obres ja foren traduïdes a diverses llengües i tingueren una gran influència a tot Europa. El conjunt dels escrits d'Eiximenis representa un ampli projecte educatiu en una època en què la majoria de la població no anava a escola. La preocupació i les observacions de car�cter pedagògic impregnen tots i cadascun dels manuscrits que s'han conservat fins als nostre dies. L'Art de predicació al poble, escrita en llatí i adreçada als predicadors, és un tractat pedagògic que explica els fonaments, les tècniques i els recursos per predicar i que dibuixa el perfil del predicador ideal. Tal i com s'assenyala en el pròleg, l'Art de predicació al poble forma part d'un gènere literari "que va contribuir de manera decisiva a la formació dels milers de predicadors que van recórrer Europa d'una punta a l'altra i van fer ressonar les seves veus a les catedrals, les esglésies, les ermites, les places i les universitats". Estem, doncs, davant d'una obra d'extraordinari interès pedagògic escrita per un autor de qui enguany celebrem el 600 aniversari de la mort.


El autor es FRANCESC EIXIMENIS escribió un interesante libro titulado Art de predicacio al poble. El libro de la publicó la editorial EUMO, y en este momento por el libro de Art de predicacio al poble PDF ISBN (9788497663335) es necesario pagar 20.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Art de predicacio al poble EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor FRANCESC EIXIMENIS, que te pueden gustar, igual que el libro de Art de predicacio al poble EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Art de predicacio al poble EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Art de predicacio al poble PDF
Descargar en ERUB Art de predicacio al poble PDF
Descargar en DOC Art de predicacio al poble PDF
Descargar en TXT Art de predicacio al poble PDFReseñas de libro Art de predicacio al poble


Raul

Pensaba que el otro cascarón vacío, pero resultó que el libro no es tan malo.

Miguel

Ideal el diseño y el contenido!

Sara

El mejor entre los

Miguel

Inesperadamente el interesante libro fue! Muy amables a la lectura.

Andrea

El libro gustó más que el anterior
Añadir comentario
Descargar EBOOK Art de predicacio al poble autor FRANCESC EIXIMENIS gratis online

PDF: art-de-predicacio-al-poble.pdf Art de predicacio al poble PDF
ERUB: art-de-predicacio-al-poble.epub Art de predicacio al poble ERUB
DOC: art-de-predicacio-al-poble.doc Art de predicacio al poble DOC
TXT: art-de-predicacio-al-poble.txt Art de predicacio al poble TXT