Descargar EBOOK Els anys del psuc autor CARME MOLINERO gratis online


Descargar EBOOK Els anys del psuc autor CARME MOLINERO gratis online Título Del Libro: Els anys del psuc
El autor del libro: CARME MOLINERO
El editor: L AVEN?
ISBN 13: 9788488839466
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 832 Kb
Cargado: 2589 veces
Calificaciones del lector: 6.2
La calidad de la: Escaneo
So: Windows8, Windows Vista, Windows8, Windows7
Ilustración: No

Read full description of the books:El PSUC va tenir un paper determinant en la història de Catalunya sota el franquisme. Aquest llibre explica la trajectòria d’aquest partit des del seu primer congrés l’any 1956 fins al cinquè, celebrat el 1981, o, dit d’una altra manera, des de l’adopció d’una nova política de reconciliació en ple franquisme fins a la crisi i la ruptura de l’organització al final del procés de transició a la democràcia. De fet, s’hi estudien els factors que permeten comprendre el paper que va assolir el partit dels comunistes de Catalunya –amb la seva relació singular amb el PCE– en la societat catalana durant els anys 1960 i 1970, quan va esdevenir la principal formació política antifranquista, i com va exercir-lo. En els 25 anys que van de 1956 a 1981 no és possible explicar la història de la societat catalana sense considerar el paper d’un partit que va agrupar milers d’homes i dones decidits a fer possible la democràcia a Espanya i l’autonomia a Catalunya. Ara bé, si els objectius del “partit de l’antifranquisme” van ser bàsicament assolits, els del partit comunista que era també el PSUC van esvair-se amb l’autodestrucció del partit.


El autor es CARME MOLINERO escribió un interesante libro titulado Els anys del psuc. El libro de la publicó la editorial L AVEN?, y en este momento por el libro de Els anys del psuc PDF ISBN (9788488839466) es necesario pagar 23.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Els anys del psuc EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor CARME MOLINERO, que te pueden gustar, igual que el libro de Els anys del psuc EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Els anys del psuc EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Els anys del psuc PDF
Descargar en ERUB Els anys del psuc PDF
Descargar en DOC Els anys del psuc PDF
Descargar en TXT Els anys del psuc PDFReseñas de libro Els anys del psuc


Aitor

Dura, impactante, pero es MUY ÚTIL el libro, obliga a reflexionar!

Alejandra

Simplemente un libro estupendo)

Sergio

Una obra de arte! Una obra de arte! Una obra de arte! Es tan terrible,profunda e interesante libro,пробивающая a temblar!

Irene

Interesante libro, en el que se dice más de lo que puede caber
Añadir comentario
Descargar EBOOK Els anys del psuc autor CARME MOLINERO gratis online

PDF: els-anys-del-psuc.pdf Els anys del psuc PDF
ERUB: els-anys-del-psuc.epub Els anys del psuc ERUB
DOC: els-anys-del-psuc.doc Els anys del psuc DOC
TXT: els-anys-del-psuc.txt Els anys del psuc TXT